Mindeskrift for Ivan
Skrevet den 30 November 2005 af Tanja J. Nielsen
Ivan Meyer Christensen er død. Begravelsen blev afholdt d. 11 november med deltagelse af den nære familie og venner, heriblandt medlemmer fra KunstVærkstedet.
Ivan har været medlem af KunstVærkstedet i omkring 10 år, og har igennem al den tid bidraget utroligt meget til værkstedet både kunstnerisk og menneskeligt. Han har uden tvivl været en af dem, der har holdt gang i KunstVærkstedet også når det til tider gik lidt ned af bakke. Ivan har altid været klar til at bidrage til fællesskabet.
Kunstnerisk har Ivan udviklet sig utroligt meget, specielt i de senere år, hvor hans værker har vagt stort opmærksomhed. Han har været utrolig produktiv og han var en af de personer man oftest har kunnet møde på værkstedet, når han arbejdede ved de store lærreder, som han foretrak. Han har aldrig været en af dem, der har følt sig skræmt af et lærreds store hvide flade eller været bange for at sætte penslen forkert. Han har kastet sig ud en leg med farver og former med en entusiasme, der tydeligt kan genfindes i hans værker.
Vi vil savne Ivan på KunstVærkstedet, både som kunstner og som menneske.
KunstVærkstedet vil arbejde på en mindeudstilling for Ivan engang i det nye år. Der vil blive informeret videre om det her på hjemmesiden.